به گزارش خبرنگار مهر، فاطمه میرعالی ظهر امروز در نشست خبری کتاب «حوض خون» که در محل حوزه هنری انقلاب اسلامی خوزستان برگزار شد، گفت: مصاحبهها و جمعآوری اطلاعات را از سال ۹۴ شروع کردیم در این مسیر سختیهای زیادی داشتیم. برخی از افراد دیگر در اندیمشک زندگی نمیکردند اما تحقیق را ادامه دادیم و بقیه بانوان را پیدا کردیم.
وی افزود: برخی دیگر به دنبال دیده شدن نبودند اما وقتی متوجه تلاش و حسن نیت ما برای حفظ ارزشهای انقلاب اسلامی شدند از ما استقبال کردند.
محقق و نویسنده کتاب «حوض خون» ادامه داد: در این روایات دختران دبیرستانی، دختران جوان، مادرانی با چند فرزند کوچک، زنان نابینا حضور دارند، حتی مادران، خواهران و همسران شهدا و رزمندگان بین زنان رخت شور خانه فعالیت میکردند.
میرعالی عنوان کرد: این روایت مختلف از زندگیهای شخصی آنها که هرکدام در سنین متفاوت بودند، بیانگر الگوهای مناسبی برای بانوان در همه سنین است.
وی گفت: علت نامگذاری این کتاب به اسم «حوض خون» صبر زنانی است در رخت شور خانههایی که پر از خونابههای شهدا و مجروحان بود و دیدن این صحنهها بسیار دردناک است و اشارهای به «اتصال خون با حوض کوثر» وصل عالم خاکی به عالم ملکوت دارد.
نظر شما